Взуття жіноче від виробника Oldcom: Базові моделі на літо 2021

Взуття жіноче від виробника Oldcom: Базові моделі на літо 2021

Взуття літо 2021 здивувало модниць низькими підборами і плоскою підошвою. Причина популярності моделей на низькому ходу - тривалий карантин, закриті театри, клуби і ресторани. Піші прогулянки в парках, туризм в своєму регіоні стали найпопулярнішими видами відпочинку. Тому на перший план в модній взуттєвій індустрії вийшло жіноче літнє взуття на низьких підборах. Дизайнери вдихнули нове життя в прості фасони, які зазвичай носили в повсякденному житті. Тепер взуття жіноче на плоскому ходу можна побачити на подіумі провідних модельєрів.

Колірна гамма також здивувала. Крім фаворита минулого сезону - білого кольору - в літніх колекціях представлені моделі блакитного, салатового кольорів і м'яких коричнево-бежевих відтінків. Несподівано для всіх у моду увірвався рожевий. Широкий колірний спектр, починаючи від яскравої фуксії і закінчуючи романтичним рожевим, тепер прикрашає ноги манекенниць на модних показах.

Виробник взуття ОлдКом для своїх шанувальниць підготував оновлену колекцію повсякденних моделей в новому, сучасному дизайні. Щоб купити жіноче взуття, що стала затребуваною в цьому сезоні, заходите в інтернет магазин за адресою oldcom.ua, ознайомтеся з новинками.

Кеди популярна жіноче взуття на літо вже не один сезон

Який вид взуття один з найулюбленіших у жінок різного віку? Кросівки. Кеди жіночі можна назвати полегшеним варіантом кросівок, але вони володіють однією важливою перевагою - універсальністю. Для певного виду спорту виготовляють свій тип кросівок (для баскетболу - одні, для бігу - інші). В кедах можна займатися будь-якими видами спорту, носити в побуті, використовувати як дизайнерський аксесуар для створення сучасного урбаністичного способу.

Виробник ОЛДКОМ виготовляє якісне взуття, затребувану покупцями:

Підошва - з рифленого ПВХ або ЕВА, які перешкоджають ковзанню, знижують ймовірність травмування під час тренувань.

Амортизуючі властивості низу забезпечують комфорт при ходьбі, ноги менше втомлюються.

Верх - текстильний, міцний, матеріал "дихаючий", ноги практично не потіють.

Купівля жіночого взуття від виробника - це можливість придбати вподобану модель за найнижчою ціною з широкого асортименту продукції. Колір і тип моделі вибирають в залежності від призначення взуття та індивідуального стилю.

Виробник взуття ОлдКом шиє також сліпони жіночі - це одна з різновидів кед, але без шнурівки. Перевага Сліпони - легкість надягання. У верхню частину взуття вшита гумка, яка розтягується при надяганні, а потім повертається у вихідне положення, щільно охоплюючи стопу: не потрібно нахилятися, витрачати час на шнурівку. Завдяки текстильному верху, шкіра ніг добре провітрюється, в них комфортно навіть в жарку погоду.

Еспадрилі жіночі безсумнівно кращі серед комфортних видів взуття. М'яка тканина верху, закритий носок, захована п'ята - ідеальний варіант для відпочинку і подорожей. Надягають на босу ногу, гармонійно виглядають як з сукнями, так і з джинсами.

Літнє взуття жіноче - це перш за все зручність і комфорт, а з чим їх носити, залежить тільки від почуття власного стилю.

Виробник взуття ОлдКом знає толк у взутті - тільки якісні моделі в каталозі

Взуття жіноче

Бренд OldCom взуття відомий покупцям як якісне взуття для повсякденного носіння. Молдавський виробник прагне автоматизувати всі стадії технологічного процесу, щоб знизити заводський брак. Якщо виникнуть проблеми - покупець завжди має право повернути гроші або зробити заміну відповідно до Закону про захист прав споживача.

Каталог жіночого взуття для літнього сезону включає:

Кеди жіночі.

Еспадрилі.

Сліпони.

Кімнатні тапочки.

Для зручності покупців, на сторінці з товаром розміщено таблицю, за допомогою якої легко дізнатися, яка довжина стопи відповідає певному розміру, а також є інформація, як правильно провести вимірювання. Жіноче взуття великих розмірів від виробника також присутнє на сайті, що дозволяє всім покупцям придбати собі обновку.


Коментарів: 0

Написати коментар

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Loading...