Під що вдягнути жіночі лофери? - поради від спеціалістів взуттєвого магазину Олдком на весну 2022

Під що вдягнути жіночі лофери? - поради від спеціалістів взуттєвого магазину Олдком на весну 2022

Жіночі лофери – взуття, яке зовні дуже нагадує мокасини, але при цьому має свої особливості: потовщена підошва, низький та широкий каблук. Це must have нового весняного сезону та стильна альтернатива туфлям, кросівкам чи кедам. Завдяки поєднанню комфорту та стильного зовнішнього вигляду вони зроблять оригінальним будь-який look.

 

З чим носити жіночі лофери? - Поради від фахівців взуттєвого магазину Олдком

Туфлі лофери жіночі – універсальні шузи, які підкорили серця багатьох модниць своєю оригінальністю та поєднуються з багатьма елементами гардеробу. Правильно підібрана модель впишеться у будь-який модний аутфіт. Це весняне взуття можна комбінувати:

  • з одягом у стилі кежуал: із повсякденними футболками, укороченими джинсами, шифоновими сукнями;
  • з речами у sport style: трикотажними вільними светрами та футболками, сітчастими світшотами, лосинами.

Замшеві моделі – універсальний весняний варіант. Вироби із замші однаково добре поєднуються з куртками, жакетами чи пальто. Прямі укорочені джинси – ідеальна база під oversize пальто.

Трендові коричневі лофери на весну завжди приковують до себе всю увагу оточуючих. Образ із весняним взуттям жіночим такого відтінку рекомендується доповнити аксесуарами або невеликими деталями в такому ж кольорі. Яскраві руді варіанти піднімуть настрій навіть у похмурий прохолодний день. Достатньо додати затишний светр та шкіряну куртку-косуху.

Багато модниць ставлять собі питання: чорні жіночі лофери з чим носити, щоб бути в тренді? Відповідь досить проста: монохромне біле або бежеве вбрання буде вдало комбінуватися з чорним взуттям від виробника Олдком. Жакет, сорочка, сині джинси без декору та лофери жіночі на весну – look, який став класикою, адже це уособлення стильного мінімалізму.Купити жіночі лофери

 

Чому краще купити жіночі лофери в інтернет-магазині взуття Oldcom?

Купити лофери жіночі на сайті oldcom.ua можна, зробивши кілька кліків. Онлайн-шопінг у нашому магазині допоможе вам заощадити час та гроші. Інтуїтивно зрозуміла система навігації приведе вас до потрібного розділу. У каталозі представлено величезну кількість пар, що відрізняються між собою різними параметрами. Завдяки яскравим фотографіям та докладному опису зробити вибір досить просто. У разі потреби консультанти допоможуть підібрати правильний розмір.

Купити жіночі лофери можна для щоденної експлуатації. Вони дуже легкі та підходять для довгих прогулянок, адже ноги у них не втомлюються. Завдяки легкості в них буде комфортно протягом дня. У прохолодну погоду не варто відмовлятися від жіночих лоферів на весну, адже моделі з хутром подарують вам комфорт і тепло. Приміряючи на себе різноманітні луки, ви зможете створити універсальні комплекти, які підійдуть як для роботи, навчання та шопінгу, так і для зустрічей із друзями.

Оцініть універсальність та практичність таких моделей від виробника жіночого взуття Олдком, адже цього року вони знову будуть на піку популярності. Ми доставимо ваше замовлення у найкоротші терміни «Новою Поштою» або «УкрПоштою» в будь-яку точку України, де є відділення компанії-перевізника. Приємний бонус для клієнтів – доставка товарів на суму від 1000 гривень здійснюється абсолютно безкоштовно.


Коментарів: 0

Написати коментар

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Loading...