Гумові чоботи дитячі від ТМ Oldcom: Огляд актуального асортименту 2021

Гумові чоботи дитячі від ТМ Oldcom: Огляд актуального асортименту 2021

Скільки ж радості може принести банальне стрибання в калюжі. Діти вміють отримувати щастя з простих речей. Це унікальна здатність з дитинства. Варто продовжити її якомога довше. Але мокрі ноги, особливо в демісезонну, вогку погоду призводять до сумних наслідків. Тому так важливо мати в гардеробі дитини гумові чоботи дитячі. Це збережі нерви батьків і здоров'я малюка.

Якісні дитячі гумові чоботи в асортименті. Моделі 2021 року

Молдавський виробник дитячого взуття Oldcom пропонує якісні дитячі гумові чоботи в Україні на нашому сайті. У виробництві використовуються тільки екологічно чисті матеріали ПВХ і ЕВА. Вони досить зносостійкі і безпечні для незміцнілого дитячого організму. Чобітки виходять легкі і не ковзають. Відмінно виконують функцію захисту від зовнішньої води. Навіть в саму мокру погоду ніжки дитини залишаться сухими і теплими.

Асортимент регулярно оновлюється. Нова колекція містить яскраві чоботи гумові дитячі, які не дозволять сумувати, навіть якщо за вікном ллє сльози дощ:

зображення тварин на дитячому взутті для хлопчиків і дівчаток завжди призводить дітей в захват - крокодил, жираф, котики або динозаври;

однотонні, але яскраві неонові відтінки, дозволяють бачити дитину здалеку - жовтий, блакитний, фіолетовий, червоний або рожевий;

гумове дитяче взуття для дівчинки з зображення едінорожек, веселки і милих мордочок різних тварин;

для хлопчиків чобітки в стилі мілітарі або з машинками, а також із зображенням планет для майбутніх космонавтів.

Широка розмірна сітка дозволяє купити гумові чоботи дитячі для дитини будь-якого віку. Головне пам'ятати, що розмір чобіт треба підбирати на 1-1,5 см більше стопи малюка, щоб чобітки не доставили дискомфорту.

У каталозі представлені зручні моделі, які легко одягаються, немає ніяких застібок і шнурівок. Посилені носок і п'ятка добре захищають чоботи і ноги малюка від механічних пошкоджень. У них зручно пересуватися за рахунок в міру товстої і еластичною підошви.

Тепер калюжі у дворі - не привід залишатися вдома. Малюк може безтурботно бродити по воді, а батьки не хвилюватися за його здоров'я.

Крім гумових чобітків в нашому асортименті є й інше дитяче взуття:

кеди і сліпони;

тапочки для дому та садка;

утеплювачі для чобіт;

зимове взуття.

Якщо Ви в пошуку якісного і недорогого взуття для дитини, загляньте на наш сайт. Вам сподобається.

Магазин, куди Ви повернетеся не раз, щоб купити дитяче взуття

Купити дичячі гумові чоботиПлануєте купити дитяче взуття для калюж і дощової погоди? Тоді Вам точно до нас. У каталозі представлені яскраві і зручні моделі гумових чобітків виробництва Молдова. Оскільки ми є офіційними представниками TM Oldcom, то все дитяче взуття нашого інтернет магазину в Україні продається за доступними цінами.

А ще у нас відмінні умови для покупки:

реальні та якісні фото;

висока якість за доступною ціною;

гнучка система знижок і регулярні акції;

швидка обробка замовлень;

зручні способи доставки: Нова пошта, Укрпошта або самовивезення в м Біла церква;

можливість обміну і повернення пари, яка не підійшла.

В асортименті Олдком завжди модні і стильні моделі дитячого взуття. Позитивний настрій Вашої дитини гарантовано.


Коментарів: 0

Написати коментар

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Loading...